Bramborový salát s červenou řepou a jogurtem

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
161 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
3 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
7 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Červenou řepu umyjeme, oloupeme, nakrájíme na kostky a v hrnci s osolenou vodou uvaříme doměkka. Uvařenou scedíme a necháme vychladnout.
  • 2
    Do hrnce nalijeme vodu, kterou osolíme a v ni uvaříme brambory se slupkou. Když jsou uvařené, scedíme je, vychladlé oloupeme a nakrájíme na kostky stejně velké, jako máme nakrájenou řepu. Brambory a řepu dáme do mísy, přidáme na malé kostky nakrájené okurky, polijeme octem, přisypeme cukr, posypeme nasekaným koprem, zalijeme jogurtem, dobře promícháme, podle chuti osolíme a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.