Bramborový salát s česnekovým jogurtem

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
332 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
7 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
10 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve slupce uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na plátky.
  • 2
    Okurku omyjeme, nahrubo nastrouháme a necháme okapat na cedníku. Česnek oloupeme a prolisujeme. Očištěnou papriku nakrájíme na nudličky.
  • 3
    Jogurt vymícháme s olejem dohladka, přidáme vymačkanou okurku, česnek a část nasekané máty. Ochutíme citronovou šťávou, osolíme a opepříme.
  • 4
    Česnekovým jogurtem přelijeme brambory. Podáváme s nakrájenou paprikou a ozdobíme zbylou mátou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.