Bramborový salát s dresinkem

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
339 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
17 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
6 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme ve slupce v osolené vodě, scedíme a po částečném vychladnutí je oloupeme a nakrájíme na plátky.
  • 2
    Polníček omyjeme a 75 g listů rozmixujeme s horkým vývarem, olejem a octem. Osolíme, opepříme a osladíme podle chuti.
  • 3
    Plátky brambor smícháme s dresinkem a necháme odležet asi 1 hodinu.
  • 4
    Ředkvičky očistíme a nakrájíme na nudličky. Vejce vařená natvrdo oloupeme a nakrájíme na dílky. Ředkvičky, vejce a zbylý polníček zlehka vmícháme do salátu a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.