Bramborový salát s jarní cibulkou

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
156 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
7 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
524 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory vaříme ve slupce v osolené vodě asi 25 minut, scedíme, oloupeme a nakrájíme na plátky.
  • 2
    Očištěnou a omytou jarní cibulku pokrájíme na tenká kolečka.
  • 3
    V hrnci rozehřejeme vývar, odstavíme z ohně, vmícháme hořčici, ocet a olej, osolíme, opepříme.
  • 4
    Brambory s cibulkou vložíme do mísy, zakapeme zálivkou a protřepeme.
  • 5
    Salát necháme asi 1 hodinu odležet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.