Bramborový salát s kedlubnou a kapary

55 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
535 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
44 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
5 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané brambory nakrájené na kostky a oloupanou nakrájenou kedlubnu vaříme zvlášť v osolené vodě na skus.
  • 2
    Vejce uvaříme natvrdo.
  • 3
    Papriku zbavíme semínek a nakrájíme na menší kostky.
  • 4
    Mraženou mrkev a hrášek podusíme asi 5 minut v osolené vodě.
  • 5
    Brambory, kedlubnu, papriku, mrkev a hrášek promícháme. Potom do zeleninové směsi přimícháme kapary.
  • 6
    Majonézu připravíme tak, že rozetřeme žloutek se solí, pepřem a citrónovou šťávou a pomalu vmícháme po kapkách olej. Majonézu přimícháme k zelenině.
  • 7
    Nakonec do salátu vmícháme natvrdo uvařená a na kostky nakrájená vejce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.