Bramborový salát s listovou zeleninou

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
473 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
10 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
10 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vychladlé brambory oloupeme, nakrájíme na silnější plátky, červenou cibuli pokrájíme na kolečka a rozebereme na kroužky. Listy salátů omyjeme, otřepeme a natrháme na větší kusy, žampiony scedíme, necháme okapat, plátky bresaoly pokrájíme na nudličky.
  • 2
    Žervé rozšleháme s jogurtem, osolíme, opepříme, přidáme strouhaný křen, brambory, žampiony, dvě třetiny cibule a promícháme. Listovou zeleninu upravíme na talíře, doprostřed naneseme porce bramborového salátu, ozdobíme zbylými kroužky cibule, posypeme mletou paprikou, nudličkami bresaoly a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.