Bramborový salát s masem
0 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 3kusyOkurky nakládané
- 500gramůBrambory vařené
- 6lžicVoda pitná
- 8lžicOcet kvasný lihový
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceOlej stolní
- 200gramůHovězí maso vařené
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1037 kcal
Bílkoviny
60 g
Tuky
31 g
Sacharidy
133 g
Vláknina
24 g
Cukr
19 g
Postup přípravy
- 1Brambory a vařené hovězí maso, nakrájíme na kostičky, okurky a cibuli nadrobno.
- 2Přelijeme marinádou z vody, octa, oleje, soli a pepře.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.