Bramborový salát s masovými kuličkami a zeleninou

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
444 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
34 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso pokrájíme na kousky a najemno umeleme. Přidáme vejce, prolisovaný česnek, mletou papriku a nasekaný estragon. Vše dobře promícháme.
  • 2
    Ze směsi nakrájíme stejné kousky, vytvarujeme kuličky, usmažíme je v horkém oleji. Po usmažení kuličky osušíme papírovou utěrkou.
  • 3
    Uvařené, oloupané brambory osolíme, přidáme jemně rozkrájenou cibuli, na kostičky krájenou okurku, na proužky pokrájenou papriku, vmícháme majonézu ochucenou hořčicí a octem. Vše zlehka promícháme, necháme odležet.
  • 4
    Salát upravíme na mísu, obložíme masovými kuličkami a ozdobíme proužky papriky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.