Bramborový salát s řapíkatým celerem

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
375 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
12 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařené brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky, řapíkatý celer pokrájíme na proužky, bílou část jarní cibulky rozkrájíme na kolečka, zelenou část posekáme na jemno, listy salátů a potočnice natrháme na větší kousky, uzený filet ze pstruha krájíme na silnější nudličky.
  • 2
    Do salátové mísy vložíme Lučinu, přidáme bílý jogurt a vyšleháme. Přisypeme brambory, sůl, pepř, řapíkatý celer, jarní cibulku a promícháme. Na talíře rozložíme listy salátů s potočnicí, doprostřed upravíme bramborový salát, povrch ozdobíme nudličkami uzeného pstruha a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.