Bramborový salát s řapíkatým celerem
20 min.
Ingredience
- 120gramůPstruh uzený
- 800gramůBrambory vařené
- 250gramůCeler řapíkatý
- 150gramůCibulka jarní
- 100gramůSalát Rosso
- 100gramůPotočnice
- 100gramůSalát Lollo Biondo
- 150gramůJogurt bílý
- 6gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 150gramůLučina smetanový sýr
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
375 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
12 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Vařené brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky, řapíkatý celer pokrájíme na proužky, bílou část jarní cibulky rozkrájíme na kolečka, zelenou část posekáme na jemno, listy salátů a potočnice natrháme na větší kousky, uzený filet ze pstruha krájíme na silnější nudličky.
- 2Do salátové mísy vložíme Lučinu, přidáme bílý jogurt a vyšleháme. Přisypeme brambory, sůl, pepř, řapíkatý celer, jarní cibulku a promícháme. Na talíře rozložíme listy salátů s potočnicí, doprostřed upravíme bramborový salát, povrch ozdobíme nudličkami uzeného pstruha a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.