Bramborový salát s rýží a sardinkami

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
159 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
2 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve slupce uvařené brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky a přidáme vařenou rýži, oloupaná, nakrájená rajčata, očištěné, na nudličky nakrájené papriky a nadrobno nakrájené sardinky i se šťávou z konzervy.
  • 2
    Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a podusíme na oleji. Přidáme rajčatový protlak, sůl, cukr, koření a nakonec přilijeme bílé víno. Vše krátce podusíme a nalijeme na salát.
  • 3
    Salát podáváme dobře vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.