Bramborový salát s tuňákem

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
678 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
44 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
14 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvařené, vychladlé brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Vmícháme očištěnou, na nudličky nakrájenou papriku, oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli, nakládané kukuřičky, sůl a pepř.
  • 2
    Rozdělíme na talíře a poklademe kousky tuňáka, nasekanými olivami a nakrájenými vejci uvařenými natvrdo.
  • 3
    Zálivku připravíme smícháním majonézy, zakysané smetany, prolisovaného česneku a limetkové šťávy. Přelijeme salát a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.