Bramborový salát s tuňákem
25 min.
Ingredience
- zálivka
- 2lžíceMajonéza
- 2lžíceZakysaná smetana
- 1kusLimetka
- 450gramůBrambory vařené ve slupce
- 1kusPaprika zelená
- 50gramůKukuřice cukrová nakládaná
- 1kusCibule červená
- 300gramůTuňák v oleji
- 8kusůOlivy černé
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2kusyVejce slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
678 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
44 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
14 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Uvařené, vychladlé brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky. Vmícháme očištěnou, na nudličky nakrájenou papriku, oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli, nakládané kukuřičky, sůl a pepř.
- 2Rozdělíme na talíře a poklademe kousky tuňáka, nasekanými olivami a nakrájenými vejci uvařenými natvrdo.
- 3Zálivku připravíme smícháním majonézy, zakysané smetany, prolisovaného česneku a limetkové šťávy. Přelijeme salát a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.