Bramborový salát s uzenou rybou a zeleninou
60 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 400gramůMakrela uzená
- 500gramůBrambory
- 9gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 1decilitrOlej olivový
- 50gramůFazole červené sterilované
- 200gramůOkurky nakládané
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
292 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
22 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
911 mg
Postup přípravy
- 1Brambory uvaříme ve slupce ve slané vodě, necháme vychladnout, ale ještě teplé oloupeme. Uzenou makrelu zbavíme kůže a vykostíme, nakrájíme na malé kousky. Vychladlé brambory nakrájíme na kostičky a vhodíme do mísy, přidáme uzenou rybu, cibuli a sterilovanou okurku nakrájenou nadrobno, zcezené sterilované fazole a důkladně promícháme. Ochutíme kořením a solí, vlijeme olivový olej a znovu promícháme. Zakryjeme a necháme v lednici uležet do druhého dne. Servírujeme jako přílohu nebo samostaný salát s pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.