Bramborový salát s vejci

0 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1618 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
92 g
Sacharidy
184 g
Vláknina
28 g
Cukr
60 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme brambory, nakrájíme na menší kostky, cibuli nakrájíme, spaříme a vymačkáme. Jablka oloupeme, uvařená vejce a okurky nastrouháme na hrubém struhadle na nudličky.
  • 2
    Majonézu ochutíme citrónovou šťávou, pepřem, solí a nalijeme na připravenou směs.
  • 3
    Důkladně promícháme a dle potřeby přichutíme. Povrch posypeme nadrobno nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.