Bramborový salát s vejci a sýrem
45 min.
Ingredience
- 50gramůCibule
- 100gramůBrambory vařené ve slupce
- 100gramůMajonéza
- 1špetkaSůl
- 1lžícePetržel - nať
- 3kusyVejce slepičí
- 1lžičkaHořčice
- 50gramůOkurky nakládané
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
- 2litryVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
344 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
30 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Brambory uvařené ve slupce oloupeme a nakrájíme na kostičky. Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a pokrájíme na plátky. Sýr, okurky a oloupanou cibuli rozkrájíme na tenké plátky.
- 2Vše spojíme majonézou, kterou jsme ochutili hořčicí a nasekanou petrželkou.
- 3Nakonec salát podle chuti osolíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.