Bramborový salát teplý

50 min.
Německo

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
257 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
8 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvařené brambory scedíme, oloupeme a ihned nakrájíme na plátky.
  • 2
    Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme a přidáme mouku. Osmahneme, zředíme vývarem a povaříme na hustou omáčku. Osolíme a okyselíme octem.
  • 3
    Omáčku nalijeme na teplé brambory, promícháme a okořeníme.
  • 4
    Podáváme k vařenému masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.