Bramborový salát z červené řepy

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
367 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
1 g
Sacharidy
72 g
Vláknina
5 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme, nakrájíme na kostky a v hrnci s osolenou vodou uvaříme. Měkké scedíme a vysypeme do mísy.
  • 2
    Červenou řepu očistíme, oloupeme, nakrájíme na kostky a uvaříme ve vodě, do které přisypeme kmín.
  • 3
    Uvařenou řepu scedíme a přisypeme do mísy k bramborám, přidáme rozinky namočené v rumu, na malé kostky nakrájenou okurku, ocet, pepř, nakonec podle chuti cukr, zamícháme a podáváme ve studených salátových mísách.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.