Brambory á la sarladaise

90 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
141 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
4 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
4 g
Cukr
291 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme a pokrájíme na plátky, namočíme do studené vody a uvedeme k varu, poté ihned slijeme a necháme okapat.
  • 2
    Sádlo rozehřejeme na pánvi a rozprostřeme na něj plátky brambor.
  • 3
    Smažíme 40 minut, občas promícháme.
  • 4
    Přidáme utřený česnek a spařené pokrájené houby.
  • 5
    Smažíme dalších 20 minut.
  • 6
    Servírujeme posypané sekanou petrželí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.