Brambory Byron
80 min.
Ingredience
- 1kilogramBrambory
- 100gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1decilitrMléko polotučné
- 50gramůSýr Eidam cihla 40%
- 200mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
831 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
74 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
6 g
Vápník
5 g
Postup přípravy
- 1Brambory upečeme ve slupce. Oloupeme je, dužinu rozmačkáme vidličkou a přidáme máslo, sůl a pepř.
- 2Tvoříme větší medailonky a po obou stranách je osmažíme na oleji.
- 3Pokrm pokapeme mlékem, posypeme nastrouhaným sýrem a dáme zapéci.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.