Brambory dušené se šunkou a hořčicí

35 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
467 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
18 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory nakrájíme na plátky.
  • 2
    Na másle podusíme šunku nakrájenou na kostičky, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem a přidáme hořčici. Omáčku povaříme.
  • 3
    Potom přidáme nakrájené brambory a v omáčce je prohřejeme.
  • 4
    Při podávání sypeme pokrm jemně nasekanou petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.