Brambory dušené se zeleninou a rýží

60 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
442 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
22 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
9 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zeleninu a brambory oloupeme a nakrájíme na plátky nebo na kostičky.
  • 2
    Propláchnutou rýži podusíme v osolené vodě do poloměkka.
  • 3
    Do kastrolu vymazaného máslem střídavě vrstvíme brambory, zeleninu a rýži.
  • 4
    Postup opakujeme, jednotlivé vrstvy pokapeme rozpuštěným máslem a zalijeme vývarem. Dusíme pod pokličkou doměkka.
  • 5
    Pokrm můžeme podávat s uzeninou nebo s pečeným masem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.