Brambory dušené ve vývaru
40 min.

Ingredience
- 2lžícePetržel - nať
- 500mililitrůHovězí vývar základní
- 100gramůSádlo škvařené
- 1000gramůBrambory
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
386 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
25 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
6 g
Vápník
80 mg
Postup přípravy
- 1Brambory oloupeme, nakrájíme na silnější plátky, osolíme a promícháme s nasekanou petrželkou.
- 2Kastrol silně vymažeme sádlem, vložíme plátky brambor a podlijeme hovězím vývarem. Pod pokličkou dusíme doměkka, brambory mají vsáknout všechen vývar.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.