Brambory Macaire

90 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
395 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
33 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
4 g
Vápník
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dobře omyté brambory urovnáme na plech, pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 60 minut.
  • 2
    Upečené brambory rozpůlíme, vnitřky vydlabeme. Přidáme máslo (6 lžic) a společně rozmačkáme vidličkou, směs osolíme, opepříme.
  • 3
    Z připraveného těsta vytvarujeme malé placičky, po obou stranách je opékáme na másle v pánvi do křupava.
  • 4
    Podáváme k hovězí pečeni.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.