Brambory opečené šťouchané

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
300 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
14 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
7 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a rozšťoucháme.
  • 2
    Posypeme je petrželkou, osolíme a dáme opékat na osmaženou cibuli na tuku.
  • 3
    Podlijeme je mlékem a když se mléko vydusí, ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 29. 9. 2015
Brambory opečené šťouchané
Brambory opečené šťouchané vám určitě budou chutnat. Jsou rychle připravené i opečené, recept je levný a nají se z něho celá rodina – tedy pokud mají její členové rádi brambory. U nás měl recept velký úspěch a můžeme ho doporučit.