Brambory pečené IV.

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
282 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
12 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
7 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory očistíme, oloupeme a nakrájíme na kolečka.
  • 2
    Zapékací mísu silně vymastíme a vysypeme moukou. vložíme vrstvu brambor, osolíme, poprášíme moukou, opepříme, posypeme jemně pokrájenou cibulkou, stejně vrstvíme do vyčerpání brambor.
  • 3
    Poté zalijeme mlékem, poklademe kousky másla a při středně silném ohni pečeme v troubě do zlatova.
  • 4
    Pečené brambory podáváme k pečením a k dušenému masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.