Brambory pečené s česnekovou zálivkou

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
340 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
20 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
6 g
Cukr
100 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme si zálivku z teplé vody, rozpuštěného sádla a česneku utřeného se solí. Vše dobře umícháme.
  • 2
    Vybereme přibližně stejně velké brambory. Očistíme je kartáčem pod tekoucí vodou, opláchneme a osušíme. Poté je i se slupkou nakrájíme na silnější plátky. Klademe je na plech, který jsme vymazali polovinou sádla. Plátky potřeme zálivkou a pečeme v troubě předehřáté na 250 °C, až plátky zezlátnou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.