Brambory pečené s cibulí a česnekem
50 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 800gramůBrambory vařené
- 1lžičkaSůl
- 3lžíceOlej stolní
- 10gramůPetržel - nať
- 1stroužekČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
239 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
5 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Oloupané brambory uvařené v osolené vodě nakrájíme na silné plátky.
- 2Cibuli oloupeme a jemně nakrájíme, česnek a petrželovou nať jemně nasekáme. Osmahneme na oleji, přidáme nakrájené brambory a pečeme dozlatova.
- 3Podáváme k pečeným masům, drůbeži i k rybám.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.