Brambory plněné játrovou nádivkou

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
429 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
23 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vařené brambory oloupeme, spodek skrojíme, vršek seřízneme a brambory vydlabeme.
  • 2
    Na sádle osmažíme jemně nakrájenou cibuli, přidáme na kousky nakrájená játra a opečeme. Podlijeme a dusíme doměkka.
  • 3
    Játra umeleme na strojku, přidáme bramborovou dřeň, sůl, pepř a směs naplníme do brambor.
  • 4
    Brambory srovnáme do vymazaného pekáčku, ozdobíme petrželkou a zapečeme v troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.