Brambory plněné kysaným zelím
40 min.
Ingredience
- 4kusyBrambory
- 1litrVoda pitná
- 300gramůZelí kysané
- 2kusyCibule
- 400gramůLuncheon Meat
- 1lžičkaKmín celý
- 4lžíceOcet vinný
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 100gramůSalát Polníček
- 2kusyRajčata
- 1lžičkaOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
416 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
28 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Brambory uvaříme ve slupce, slijeme a rozpůlíme. Oloupanou, na jemno nasekanou cibuli osmahneme na oleji, přidáme překrájené zelí, kmín, na kostičky pokrájený luncheon meat a prohřejeme.
- 2Z půlek brambor vydlabeme lžící dužinu a spolu se 3 lžícemi octa ji vmícháme do zelí. Osolíme, opepříme a připravenou směsí naplníme brambory.
- 3Omyté okurky krájíme na plátky, rajčata na dílky. Vše upravíme na talíře, pokapeme octem, osolíme a opepříme. Přidáme plněné brambory a pokrm ozdobíme omytým polníčkem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.