Brambory plněné kysaným zelím

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
416 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
28 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme ve slupce, slijeme a rozpůlíme. Oloupanou, na jemno nasekanou cibuli osmahneme na oleji, přidáme překrájené zelí, kmín, na kostičky pokrájený luncheon meat a prohřejeme.
  • 2
    Z půlek brambor vydlabeme lžící dužinu a spolu se 3 lžícemi octa ji vmícháme do zelí. Osolíme, opepříme a připravenou směsí naplníme brambory.
  • 3
    Omyté okurky krájíme na plátky, rajčata na dílky. Vše upravíme na talíře, pokapeme octem, osolíme a opepříme. Přidáme plněné brambory a pokrm ozdobíme omytým polníčkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.