Brambory s fazolkami
40 min.
Ingredience
- 250gramůFazolky mražené
- 1litrVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 1kusPaprika červená
- 800gramůBrambory
- 1lžícePažitka
- 8lžicOlej rostlinný
- 2lžičkyNakládaný zelený pepř
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
263 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
13 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Na hrubo nakrájené fazolové lusky povaříme 5 minut v osolené vodě, scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
- 2Oloupané brambory na hrubo nastrouháme a po částech opečeme v oleji do zlatova. Všechny opečené brambory dáme do velké pánve. Přidáme fazolky, očištěnou, na nudličky pokrájenou papriku a vše opékáme ještě 3 minuty. Přidáme nasekaný zelený pepř a nakonec pokrm ozdobíme rozkrájenou pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.