Brambory s fazolkami

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
263 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
13 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na hrubo nakrájené fazolové lusky povaříme 5 minut v osolené vodě, scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
  • 2
    Oloupané brambory na hrubo nastrouháme a po částech opečeme v oleji do zlatova. Všechny opečené brambory dáme do velké pánve. Přidáme fazolky, očištěnou, na nudličky pokrájenou papriku a vše opékáme ještě 3 minuty. Přidáme nasekaný zelený pepř a nakonec pokrm ozdobíme rozkrájenou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.