Brambory s jablky a vepřovými žebírky

75 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
537 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
33 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
7 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá žebírka naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme na másle na pánvi po obou stranách. Urovnáme je do vymazaného pekáče.
  • 2
    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli podusíme na zbylém másle na pánvi, prolisujeme sítem a zahustíme vejcem a strouhankou. Cibulovou kaší pokryjeme žebírka v pekáči.
  • 3
    Uvařené, na plátky nakrájené brambory urovnáme do jiného pekáče střídavě s plátky jablek, pokapeme máslem a pečeme, až jablka změknou.
  • 4
    Upečená žebírka upravíme na mísu a obložíme bramborami a jablky. Povrch pokapeme rozpuštěným máslem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.