Brambory s kysaným zelím a bůčkem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
291 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
15 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme brambory, nakrájíme na kostky a ve slané vodě uvaříme téměř do měkka. Propláchneme studenou vodou zelí a necháme okapat.
  • 2
    Na kousky nakrájíme bůček a cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka.
  • 3
    Do zapékací mísy naskládáme vrstvu cibule a bůčku, pak vrstvu brambor, které osolíme a opepříme a pokračujeme vrstvou zelí. Postup opakujeme a končíme bramborami, které posypeme nakrájeným bůčkem.
  • 4
    40 minut zapékáme ve vyhřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.