Brambory s pikantními fazolemi

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
145 kcal
Bílkoviny
8 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory velmi dobře omyjeme a očistíme, poté je ve slupce dáme péct do trouby předehřáté na 180°C. Pečeme přibližně 45-60 minut, dokud nezměknou. Po upečení necháme zcela vychladnout. Po vychladnutí z brambor uřízneme špičku a vydlabeme vnitřek. Bramborovou dužninu, tomatový protlak a chilli omáčku v misce smícháme na hladkou kaši. Potom přidáme fazole a vše podle chuti osolíme a opepříme, znovu důkladně, ale opatrně, abychom nerozmačkali fazole, promícháme.
  • 2
    Fazolovou směs potom dáme do bramborových misek, posypeme lehce paprikou a pečeme 10-15 minut, dokud se na povrchu nevytvoří zlatavá kůrka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.