Brambory s pohankovou kaší na slanině

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1214 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
52 g
Sacharidy
159 g
Vláknina
23 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostky a uvaříme ve vroucí vodě. Ve vroucí, osolené vodě rozmícháme pohanku a necháme ji 15 minut změknout. Slaninu a cibuli nasekáme nadrobno a orestujeme. Když pohanka ve vodě změkne, smícháme brambory s pohankou a orestovanou cibulí a slaninou. Pokrm podle chuti osolíme a okořeníme a podáváme teplý.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.