Brambory se zelím

50 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
175 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
5 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hlávkové zelí nakrájíme nadrobno a pórek na kroužky. Vsypeme do vroucího mléka a vaříme 20 minut.
  • 2
    Brambory očistíme, pokrájíme na kousky a uvaříme v osolené vodě. Vaříme přibližně 10 minut. Scezené brambory přidáme k zelí a pórku, promícháme a dobře rozšťoucháme. Okořeníme špetkou strouhaného muškátového oříšku, osolíme a opepříme. Můžeme omastit rozpuštěným máslem s osmahlou cibulkou.
  • 3
    Podáváme jako přílohu ke grilovanému masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.