Brambory v bílé omáčce
45 min.

Ingredience
- 1kusCibule
- 1šálekMléko polotučné
- 750gramůBrambory
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1hrstPetržel - nať
- 1,5lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
190 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
6 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Cibuli drobně nakrájíme, zpěníme na másle, přidáme mouku a uděláme světlou jíšku. Zalijeme ji mlékem, osolíme a povaříme na řidší omáčku.
- 2Brambory očistíme, uvaříme, nakrájíme na plátky, osolíme, přidáme do omáčky a necháme 15 minut v troubě zapéct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.