Brambory vařené s vepřovým masem
80 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1kilogramBrambory
- 50gramůVepřové maso libové
- 1špetkaSůl
- 10gramůPetržel - nať
- 0,5kusKapusta hlávková
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
249 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
3 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
9 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na menší kostky, zalijeme osolenou vodou, přidáme cibuli nakrájenou na plátky a vaříme, až maso změkne.
- 2Potom přidáme brambory nakrájené na kostky a v polévce s masem je uvaříme. Dolijeme vodu, aby se vařily potopené. Přidáme kapustu nakrájenou na kousky.
- 3Podáváme na hlubokém talíři s chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.