Brambory vařené se smetanou

40 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
335 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
21 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
6 g
Vápník
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory nakrájíme na čtvrtky a uvaříme je v osolené vodě s kořením téměř doměkka.
  • 2
    Když se brambory dovářejí, vodu slijeme a přilijeme smetanu s máslem. Brambory dovaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 24. 9. 2015
Brambory vařené se smetanou
Brambory vařené se smetanou jsem použila jako přílohu k hlavnímu jídlu. Hodí se jak k masu, tak i k sýrům, zelenině aj. Jsou výborné a jejich přípravu mohu jen doporučit. Na receptu není totiž nic složitého.