Brambory zapečené s husími játry

55 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
358 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
22 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
3 g
Cukr
503 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory očistíme, omyjeme a nakrájíme na silnější plátky. Husí játra pokrájíme na kostičky. Pekáček vymažeme máslem.
  • 2
    Na dno pekáčku v jedné vrstvě naskládáme plátky brambor, trochu osolíme, druhá je tvořena kostičkami jater a třetí vrstvou budou opět brambory. Opět osolíme, zalijeme smetanou, zasypeme strouhankou, strouhaným sýrem, zakapeme máslem a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme přibližně 35-40 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.