Brambory zapečené s uzenou klobásou

50 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
675 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
44 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
7 g
Cukr
985 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme, oloupeme, nakrájíme na plátky a prosolíme.
  • 2
    Do máslem vymazaného a strouhankou vysypaného pekáčku dáme vrstvu brambor, posypeme ji natvrdo uvařenými, nasekanými vejci, na kolečka nakrájenou klobásou a osmaženou strouhankou. Pokropíme smetanou a navrch dáme vrstvu brambor, zakapeme je máslem a smetanou a poprášíme paprikou.
  • 3
    Dáme do trouby zapéci.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.