Brambory zapečené se skopovým masem

70 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
514 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
34 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté maso nakrájíme na plátky a zprudka opečeme na sádle. Přidáme oloupanou, nakrájenou cibuli a mírně ji osmažíme.
  • 2
    Maso i cibuli spolu s plátky oloupaných brambor navrstvíme do pekáče, osolíme a opepříme.
  • 3
    Pekáč zakryjeme alobalem nebo pečicím papírem, vložíme do trouby a při 200 stupních Celsia pečeme dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.