Bresaola s paprikami, parmazánem a hroznovým vínem
20 min.
Ingredience
- 150gramůPaprika žlutá
- 135gramůHroznové víno
- 120gramůBresaola - Sušená hovězí šunka
- 60gramůSýr Parmezán
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 2lžičkyOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
298 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
6 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
661 mg
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Papriku omyjeme, rozkrojíme, odstraníme semínka, opláchneme a nakrájíme na kousky.
- 2Bresaolu nakrájíme na tenké proužky, hroznové víno omyjeme a kuličky rozkrojíme na dílky.
- 3Z parmazánu nastrouháme pomocí škrabky hoblinky.
- 4Vše vložíme do mísy, ochutíme solí, pepřem, olivovým olejem a podáváme v malých miskách v množství cca 2 lžíce na osobou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 26. 5. 2017
Bresaola s paprikami, parmazánem a hroznovým vínem
Vypadá to skvěle 😁