Bresaola s paprikami, parmazánem a hroznovým vínem

20 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
298 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
6 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
661 mg
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papriku omyjeme, rozkrojíme, odstraníme semínka, opláchneme a nakrájíme na kousky.
  • 2
    Bresaolu nakrájíme na tenké proužky, hroznové víno omyjeme a kuličky rozkrojíme na dílky.
  • 3
    Z parmazánu nastrouháme pomocí škrabky hoblinky.
  • 4
    Vše vložíme do mísy, ochutíme solí, pepřem, olivovým olejem a podáváme v malých miskách v množství cca 2 lžíce na osobou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 26. 5. 2017
Bresaola s paprikami, parmazánem a hroznovým vínem
Vypadá to skvěle 😁