Bretaňské fazole
65 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 300gramůFazole bílé
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1špetkaMajoránka
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaCukr krupice
- 2lžíceKečup
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 2stroužkyČesnek
- 1lžíceSádlo škvařené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
309 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
4 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
12 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Den předem namočíme fazole, druhý den vodu osolíme a fazole vaříme asi 40 minut doměkka.
- 2Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a česnek osmažíme na sádle, přidáme ostatní suroviny a vše zalijeme vodou z fazolí. Chvíli povaříme.
- 3Nakonec do omáčky vmícháme uvařené, scezené fazole.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.