Bretaňský kotlík
115 min.
Ingredience
- 500gramůVepřová krkovička
- 3litryVoda pitná
- 180gramůCibule
- 1gramHřebíček
- 240gramůMrkev kořen
- 300gramůPórek
- 200gramůKedlubna
- 2špetkySůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 500gramůKapusta hlávková
- 500gramůMník
- 1000gramůÚhoř mořský
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
622 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
38 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Maso pokrájíme na kostky, osolíme, opepříme a dáme do hrnce. Zalijeme vodou a uvedeme k varu. Přidáme pokrájenou zeleninu a koření, osolíme a opepříme a vaříme 30 minut.
- 2Poté přidáme pokrájeného úhoře a vaříme dalších 35 minut. Dále vmícháme pokrájeného mníka a povaříme ještě 10 minut.
- 3Podáváme maso odděleně na jednom talíři a vývar se zeleninou na druhém.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.