Bretaňský kotlík

115 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
622 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
38 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
5 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso pokrájíme na kostky, osolíme, opepříme a dáme do hrnce. Zalijeme vodou a uvedeme k varu. Přidáme pokrájenou zeleninu a koření, osolíme a opepříme a vaříme 30 minut.
  • 2
    Poté přidáme pokrájeného úhoře a vaříme dalších 35 minut. Dále vmícháme pokrájeného mníka a povaříme ještě 10 minut.
  • 3
    Podáváme maso odděleně na jednom talíři a vývar se zeleninou na druhém.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.