Brněnský řízek

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1219 kcal
Bílkoviny
89 g
Tuky
76 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dvě vejce uvaříme natvrdo, po vychladnutí je oloupeme.
  • 2
    Vepřovou plec nakrájíme na čtyři řízky, které rozklepeme na co největší plát, osolíme a opepříme.
  • 3
    Vejce, šunku a kapii nakrájíme co nejjemněji a rozdělíme je na řízky.
  • 4
    Řízky přeložíme, okraje rozklepeme, aby se nerozlepily a obalíme v trojobalu - mouka, vejce, strouhanka.
  • 5
    Smažíme na oleji dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.