Brněnští vrabci

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
509 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
33 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na menší kostičky, osolíme, opepříme, okmínujeme, promícháme s prolisovaným česnekem a nasypeme do pánve s rozpáleným sádlem. Pánev zakryjeme a maso podusíme 10 minut. Odkryjeme, občas promícháme a dusíme dalších 10 minut, dokud se tekutina neodpaří.
  • 2
    Maso smícháme s vařenými těstovinami, rozdělíme na talíře, posypeme nadrobno pokrájenou cibulí a kyselými okurkami, posekanou petrželkou a řeřichou.
  • 3
    Podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.