Brodet z mušlí
35 min.
Ingredience
- 3decilitryVíno bílé
- 4kusyRajčata
- 1lžíceSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 0,5decilitrOlej olivový
- 1kilogramMušle slávky
- 2kusyCitrony
- 3kusyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
417 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
18 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Mušle očistíme kartáčem, propereme několikrát v čisté vodě a propláchneme.
- 2Vložíme je do hrnce s vodou, přidáme sůl, pepř, víno, očištěný česnek, omytá rozkrájená rajčata a olej.
- 3Vaříme do doby, než se mušle otevřou, přibližně 15-20 minut. Pak mušle vytáhneme z vody a servírujeme s plátky citronu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 6. 5. 2017
Brodet z mušlí
Zajímavé 😉