Brokolicový salát s květákem a pomeranči

30 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
138 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
3 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
6 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný květák a brokolici rozebereme na růžičky a zvlášť uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Vyjmeme, necháme okapat a vychladnout.
  • 2
    Květák, brokolici a oloupané, na kousky nakrájené pomeranče vsypeme do mísy. Zalijeme jogurtem rozmíchaným se solí a nasekanou petrželkou. Vše zlehka promícháme.
  • 3
    Před podáváním necháme salát chvíli uležet v chladničce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.