Broskev plněná kuřecím salátem
40 min.
Ingredience
- 30mililitrůOlej olivový
- 200gramůKuřecí prsa
- 200mililitrůZakysaná smetana
- 6gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 2gramyPepř bílý
- 4kusyBroskve
- 200gramůSalát ledový
- 50gramůRajčata
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
303 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
19 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
18 g
Postup přípravy
- 1Kuřecí prsa nakrájíme na slabé plátky, jemně naklepeme, osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji orestujeme z obou stran dozlatova. Čtyři plátky zabalíme do alobalu a uchováme v teple, zbytek nakrájíme na malé kousky a dáme do mísy. Broskve rozpůlíme a vyjmeme pecku, dužninu částečně vydlabeme a přidáme do mísy spolu s jemně nasekaným ledovým salátem. Osolíme, opeříme, vmícháme zakysanou smetanu a vzniklou směsí naplníme misky z broskví. Na vršky položíme plátek kuřecího masa, ozdobíme kolečkem rajčete a snítkou petrželky. Podáváme na listu ledového salátu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.