Broskev plněná kuřecím salátem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
303 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
19 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
18 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí prsa nakrájíme na slabé plátky, jemně naklepeme, osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji orestujeme z obou stran dozlatova. Čtyři plátky zabalíme do alobalu a uchováme v teple, zbytek nakrájíme na malé kousky a dáme do mísy. Broskve rozpůlíme a vyjmeme pecku, dužninu částečně vydlabeme a přidáme do mísy spolu s jemně nasekaným ledovým salátem. Osolíme, opeříme, vmícháme zakysanou smetanu a vzniklou směsí naplníme misky z broskví. Na vršky položíme plátek kuřecího masa, ozdobíme kolečkem rajčete a snítkou petrželky. Podáváme na listu ledového salátu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.