Brukvová polévka
30 min.
Ingredience
- 500mililitrůVoda pitná
- 1špetkaPepř černý mletý
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 120gramůBrukev řepka
- 5gramůPetržel - nať
- 1špetkaSůl
- 20gramůOlej rostlinný
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
130 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
9 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Vápník
24 mg
Postup přípravy
- 1Nakrájíme brukev na drobné kostičky a osmahneme ji na oleji.
- 2Osolíme, opepříme, zalijeme vodou a vaříme téměř doměkka.
- 3Opražíme si na sucho mouku, zředíme vodou a přidáme do polévky.
- 4Provaříme a ozdobíme zelenou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.