Bruschetta s parmskou šunkou

25 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
394 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
17 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá a osušená rajčata nakrájíme na kostičky. Přidáme čerstvou bazalku, nasekaný česnek, olej, citronovou šťávu, sůl a pepř. Směs vychladíme.
  • 2
    Šunku krátce opečeme nasucho na pánvi. Plátky bagety opečeme dozlatova, potřeme připravenou rajčatovou směsí. Ozdobíme hoblinkami pecorina, mozzarelly a plátky šunky.
  • 3
    Podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 25. 7. 2017
Bruschetta s parmskou šunkou
Výborné 😉