Bruschetta s parmskou šunkou
25 min.
Ingredience
- 1kusBageta
- 100gramůŠunka parmská
- 100gramůMozzarella
- 100gramůSýr ovčí tvrdý - Pecorino
- 4stroužkyČesnek
- 2kusyRajčata
- 1hrstBazalka
- 1lžíceOlej olivový
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceCitronová šťáva
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
394 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
17 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omytá a osušená rajčata nakrájíme na kostičky. Přidáme čerstvou bazalku, nasekaný česnek, olej, citronovou šťávu, sůl a pepř. Směs vychladíme.
- 2Šunku krátce opečeme nasucho na pánvi. Plátky bagety opečeme dozlatova, potřeme připravenou rajčatovou směsí. Ozdobíme hoblinkami pecorina, mozzarelly a plátky šunky.
- 3Podáváme teplé.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 25. 7. 2017
Bruschetta s parmskou šunkou
Výborné 😉